Termene și Condiții

➤Link-urile către alte site-uri nu sunt verificate în totalitate în conținutul lor, accesul la site-uri făcându-se pe riscul tău.

➤Conținutul acestui blog nu poate fi copiat sau reprodus fără a se solicita acordul sau fără a fi citat ca sursă.

➤Conținutul blogului are caracter strict informativ.

➤Orice tentativă de acces neautorizat la blog și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

➤Administratorul poate să adauge orice informație pe blog sau poate întrerupe orice activitate fără o notificare prealabilă.

➤Administratorul își rezervă dreptul de a suspenda temporar sau de a desființa acest blog fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

➤Administratorul poate modifica/șterge orice articol sau tutorial prezent pe blog.

➤Administratorul nu este responsabil în fața niciunei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informațiile sau comentariile neconforme conținute de acest blog.

➤Administratorul nu este responsabil pentru niciun fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire corectă a informației prezentate pe blog.

➤O parte din materialele publicate pe acest blog au ca sursă de inspirație conținutul rezultatatelor generate de motoarele de căutare sau conținutul altor site-uri. În cazul în care identificați articole ce încalcă legile cu privire la copyright, contactați-mă, (se va acorda credit autorului sau conținutul va fi șters imediat).

Pe Meleaguri nu își asumă nicio responsabilitate pentru lipsa de acuratețe a conținutului, greșeli sau erori editoriale.

Pe Meleaguri nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care blogul nu poate fi accesat de utilizatori pe o perioadă de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

➤Comentariile cu caracter obscen, rasist și discriminatoriu vor fi șterse imediat.

➤Prin utilizarea acestui blog ești de acord și ai luat la cunoștință termenii și condițiile prezentate în această pagină.